top of page

Aangenaam!

Seru Coral Resort - Curacao

Over Ons

Bedankt voor het bezoeken van onze website! Wij, Bert & Yose, zijn de eigenaren van Bungalow "Koraaltje". ​ Momenteel wonen wij zelf in Nederland en komen regelmatig naar Curaçao. Yose heeft zelf op Curaçao gewoond en haar familie woont daar nog steeds.

We hebben een bijzondere band met het eiland, we houden van watersport en het eilandleven. Wij kennen elke hoek van het eiland en willen u graag een onvergetelijke vakantie bezorgen.

U wordt verwelkomd door onze lokale beheerders Richard en Caroline. Zij zorgen voor uw check-in en check-out, transfer van/naar de airport,  en zijn beschikbaar als u tijdens uw verblijf assistentie nodige heeft. Wij zijn ook bereikbaar via e-mail / whatsapp en telefoon om uw verblijf aangenaam te maken, vanaf de eerste aanvraag tot uw thuiskomst.

Geniet hieronder van een korte video die we hebben gemaakt terwijl we je meenemen naar onze eigen ervaringen op Curaçao!

Na het boeken zullen we u voorzien van een gids met details over het eiland, resort, bezienswaardigheden, speciale plaatsen. Een kopie van die gids zal ook in de bungalow aanwezig zijn.

We kijken er naar uit om u als onze gast te ontvangen in ons mooie huis op Curaçao!

Write to us at koraaltje.serucoral@gmail.com or simply fill this form and we’ll get back to you shortly:

FullSizeRender.jpg

Thanks for submitting!

bottom of page