COVID-19 Update Curacao

A Dushi Stay - The Healthy Way

IMG_6639.jpg
CTB.png

De zon op je gezicht en je voeten in het warme zand terwijl je geniet van onze gastvrijheid; wij begrijpen dat je niet meer kan wachten om dat speciale gevoel van Curaçao weer te beleven. Wij kijken er net zoveel naar uit om je weer te mogen ontvangen op het eiland.

De Curacao tourist board heeft richtlijnen ontwikkeld samen met de gezondheidsautoriteiten en andere partners om een veilig verblijf te garanderen onder de naam ‘A Dushi Stay, the Healthy Way’.

Het is belangrijk dat je voor en tijdens je verblijf op de hoogte blijft, de hygiëneregels volgt en voldoende afstand houdt. Deze regels gelden zowel voor de lokale bevolking als onze bezoekers. Hieronder vind je actuele informatie en updates over de richtlijnen die op Curaçao gelden.

In deze link van curacao.com vind je alle informatie over de vereisten waar je aan moet voldoen om naar Curacao te kunnen reizen. 

Voor een update betreffende de laatste preventieve maatregelen van de overheid op het eiland, klik hier

Onze accommodatie wordt zeer grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd, volgens de Air BnB Covid-19 Cleaning guidelines,  na elke check-out en nogmaals voor de check-in voor nieuwe gasten.

Download de "Dushi Stay App" om op de hoogte te blijven van de situatie op Curacao

- Appstore

Playstore

Bekijk de "Welkom Back" video in verschillende talen:

googleplaystore.png
download.jpeg